10 mercats de carrer de Barcelona

10 mercats de carrer de Barcelona

La bellesa d'una ciutat es pot mesurar, segons sigui el criteri, pel nombre de monuments, llocs d'oci, naturalesa en perfecta combinació amb la industrialització, etc. Però també, per l'ambient dels seus carrers i els mercats de carrer que criden a gaudir de la ciutat i trobar alguna ganga. De segona mà, per a col·leccionistes, amb menjar i concerts... Et presentem 10 mercats de carrer de Barcelona que has de visitar si ets addicte a les gangues.

10 Mercats de carrer de Barcelona

1. Els Encants Vells

És el mercat més gran i antic de Barcelona (amb més de 700 anys). Els Encants Vells, ubicat a la Plaça Glòries Catalanes, obre dilluns, divendres i dissabtes de 9 a 20 hores. Té 500 parades de productes de segona mà, peces de col·leccionisme i antiguitats. El mateix edifici, amb formes impossibles i materials reflectants, mereix una visita pel cridaner de la seva arquitectura.

2. El Mercat Gòtic

  Cada dijous, de 9 a 20 hores, la plaça de la catedral alberga el Mercat Gòtic. Una trentena de parades amb productes per a col·leccionistes que engalanen el barri i donen més vida, si és possible, a l'atrafegada esplanada de la Catedral de Barcelona.

3. Flea Market

El segon diumenge de cada mes, de 9 a 19 hores, la plaça Blanquerna s'omple de parades de segona mà de tot tipus, des de discos de vinil a roba, passant per joguines i elements de decoració que es troben en bon estat. Al final de la tarda es poden trobar algunes gangues, ja que els botiguers rebaixen els seus preus per marxar de buit.

4. El Rastro de la Virgen

Nascut el 2012, va ser el primer dels mercats de carrer de Barcelona, a l'aire lliure, d'objectes de segona mà, roba i art reciclat. Se situa al Carrer de la Verge, al Raval, i té lloc el primer dissabte de cada mes, de 12 a 20 hores.

5. El Dominical de Sant Antoni

Cada diumenge té lloc al voltant del reformat Mercat de Sant Antoni. És un dels mercats icònics de Barcelona, ​​a l'estil britànic. Especialitzat en articles de segona mà com antiguitats i objectes de col·leccionisme (llibres, pins, pòsters, cromos, etc.), el trobaràs els diumenges de 8.30 a 14 hores.

6. Palo Alto Market

Un mercat sofisticat que se celebra el primer cap de setmana del mes al Poblenou. A les seves parades trobarem joieria, artesanies, llibres i menjar orgànic, a més de tallers i concerts. L’entrada costa 4 € i els nens menors de 12 anys i persones amb mobilitat reduïda no paguen. Està obert de 11 a 21 hores i se situa en Carrer dels Pellaires, 30.

7. Fleadonia

Situat al cor del Raval, es celebra cada primer diumenge de mes a la Plaça Salvador Seguí, al costat de la Filmoteca de Catalunya. És un mercat de segona mà, amb creacions d'artistes artesanals, escultors, dissenyadors i professionals del reciclatge. Obre de 11 a 19 hores i el seu ambient és fantàstic.

8. Two Market

  Se celebra el segon diumenge de cada mes a RaiArt, al Carrer de Carders, 12. És un mercat de segona mà molt actiu i amb molts participants i visitants. Es va crear el 2010 i té molta fama des de llavors. Està obert d’11 a 20 hores.

9. Mercat Raval

  Obre tots els dissabtes i diumenges de mes d'11 a 21 hores. Se situa al cor del Raval i es tracta d'un mercat enfocat a la roba en un ambient cosmopolita i urbà.

10. Mercat de segells a la Plaça Reial

El món de la filatèlia i la numismàtica té un lloc privilegiat cada diumenge al cor de la Rambla. Pots trobar de tot en un mercat que no deixa de ser important per a molts col·leccionistes. Pots donar-te una volta i veure autèntiques joies. Has apuntat ia tots els que vols visitar? Vine i descobreix la ciutat!