10 coses que només es poden fer al Raval

10 coses que només es poden fer al Raval

Tot i que, fins fa tan sols uns quants anys El Raval a la Ciutat Vella s'associava a diversos actes marginals, des de fa uns anys aquesta concepció ha canviat totalment. Ara, El Raval és considerat per molts com el barri amb més personalitat de tota Barcelona. Encara no saps què fer al Raval? Nosaltres et donem 10 estupendes idees.  

10 coses que només pots fer al Raval

1. Gaudir de l'art urbà

Els skaters i els murals decorats amb art de carrer són d'allò més típic al Raval. Tria el teu favorit i fes-te una foto al seu costat.

2. Patinar davant del MACBA

No deixis de visitar un dels museus més importants de tot Catalunya. Més de 5000 obres creades des dels anys 50 del segle passat fins a l'actualitat. I si t'agrada patinar, fes-ho davant de la seva façana.

3. Menjar en un lloc típic

L'oferta gastronòmica al Raval és simplement impressionant. De fet, alguns dels millors bars de tapes de Barcelona es troben en aquest barri. No deixis de visitar el Bar Mendizábal, un bar d'allò més original.

4. Visitar els mercats més típics de tot Barcelona

Al Raval es troben els dos mercats més emblemàtics de tot Barcelona: al Mercat Sant Antoni i la Boqueria, el mercat més gran de tot Catalunya i el més visitat per turistes. Prova algun plat típic. El preu... súper assequible.

5. Un shopping diferent

Si t'agrada la moda alternativa, estàs en el lloc indicat. Al carrer Tallers, en tan sols 200 metres pots trobar botigues d'allò més variades: botigues gòtiques, de vestits handmade... I per als més vintage carrer Rieira Baixa amb roba de segona mà procedent de les dècades passades.

6. Fer-te una foto al gat de la Rambla del Raval

L'escultura del gat de Botero és un clàssic entre els clàssics al Raval. No oblidis fer-te una foto al costat d'ell i ja de pas prendre un tè amb menta en alguna de la seva teteries.

7. Descansar a la font de Santa Eulàlia

La font de Santa Eulàlia es troba el la Plaça del Pedró de Barcelona i és el monument més antic del Raval. Ni més ni menys que del 1673. Una font per als amants de la història.

8. Visitar el Palau Güell

Si t'agrada l'obra del geni català al Raval també tens una obra destacada. Un increïble edifici de tres plantes amb una façana impressionant i un interior on les formes característiques de l'estil Gaudí estan més que presents. Però si l'interior és meravellós, la seva terrassa és simplement al·lucinant, un racó amb acolorides xemeneies de trencadís i excel·lents vistes del Raval i la resta de Barcelona.

9. Comprar una ensaïmada al Forn Mistral

Un dels millors llocs de Barcelona per gaudir d'ensaïmades i croissants elaborats amb cura. Al número 96 de la Ronda de Sant Antoni.

10. Descobrir el mar al Centre de Cultura d'Art Contemporània de Barcelona

I si t'agrada el MACBA tampoc deixis de visitar al CCCB. No t'oblidis de veure la seva botiga i el Pati de les Dones on molts diuen que es veu reflectit el mar. Si visites Barcelona, ​​l'Alberg Pere Tarrés és un dels millors Hostels de la ciutat, un allotjament modern amb una excel·lent connexió amb El Raval i el Centre de Barcelona mitjançant la línia 3 (Verda) de metro. El Raval ... un barri per als amants del que és autèntic!