080 Barcelona Fashion

080 Barcelona Fashion

Des del 30 de juny al 4 de juliol, Barcelona es converteix en epicentre de la moda amb la celebració del seu certamen més reeixit: 080 Barcelona Fashion. En aquesta ocasió, el Recinte Modernista de Sant Pau de L'Eixample es converteix en l'escenari escollit per celebrar la passarel·la bianual de la ciutat de Barcelona.

En la catorzena edició del certamen de moda es presenten les noves col·leccions i les últimes tendències per a la temporada primavera-estiu 2015. El 080 Barcelona Fashion és impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) per tal de potenciar la internacionalització de la moda catalana. Temporada rere temporada la passarel·la ha anat agafant força i s'ha consolidat com a referent internacional en el món de la moda, gaudint de gran repercussió tant en els mitjans com en els professionals del sector que confirmen la cita barcelonina com ineludible.

Igual que en anteriors edicions, l'elecció del lloc de celebració és itinerant ja que es busca el reconeixement i projecció internacional dels llocs emblemàtics de la ciutat. Aquest és el cas del Recinte Modernista de Sant Pau, que després de patir una profunda rehabilitació busca fer-se lloc com a espai de coneixement i divulgació internacional, i cedeix pavellons, jardins i espais exteriors del recinte per a la seva celebració. Si busques un alberg a Barcelona confortable, segur, ben comunicat i econòmic. No ho dubtis, l'alberg Pere Tarrés és teu allotjament ideal per gaudir del 080 Barcelona Fashion. ¡Viu!

Autor foto de portada: efradera / photo on flickr