Alberg per a grups

Estàs buscant un allotjament a Barcelona per a un grup? ¿Necessites allotjar-te en un establiment econòmic? No segueixis buscant: l'alberg Pere Tarrés és un perfecte alberg per a grups. Situat en un dels barris més segurs de la ciutat, aquest alberg acull cada any a Barcelona a grups d'universitaris, escoles, equips esportius, corals, entitats i organitzacions que venen a passar uns dies a la capital catalana.

A l'alberg trobaràs sales de reunió, WIFI gratuït a tot l'edifici, servei de bugadería, cuina equipada per a lliure ús, una gran terrassa per a gaudir del nostre magnífic clima, taula de ping-pong, una àmplia sala de TV i parking.

Sol·licita el teu pressupost per a grups

 

 

Grups esportius

Grups escolars

Grups universitaris

Grups musicals

Un alberg per a grups perfecte

Trobar un alberg per a grups pot ser difícil. Per això el nostre equip treballa per facilitar la teva estança adaptant-nos als teus horaris i necessitats. L'Alberg Pere Tarrés és ampli, amb habitacions de 8 llits amb una taquilla per a cada persona a on guardar les teves coses. Per als responsables dels grups disposem d'habitacions dobles i individuals, així com per als conductors. Totes les habitacions disposen de bany complet al seu interior, aire condicionat i calefacció.

I per relaxar-te d'un dia d'activitats o turisme intens et recomanem la nostra zona comú a on et podràs connectar a internet de forma gratuïta als ordinadors de la recepció o a través de la xarxa WIFI a tot l'alberg, gaudir de l'agradable clima de Barcelona a la nostra fantàstica terrassa o jugar una partida de ping-pong o de jocs de taula.

 

Menús especials al nostre alberg per a grups

En el nostre alberg l'esmorzar buffet és gratuït però a més preparem dietes especials per a esportistes, vegetarians, musulmans i celíacs. També pots contractar mitja pensió o pensió completa, així com picnics per a les sortides que duren tot el dia.

 

Sales de reunions

El nostre alberg disposa d'àmplies sales per a realitzar reunions de treball amb connexió a internet, pantalles i projectors.

 

Activitats per a grups

Fotografia a l'alberg per a grups

"CLIC" Barcelona | Rally fotogràfic

Destinataris: Dirigida a grups de 12 a 16 anys allotjats a l'Alberg Pere Tarrés.

Durada: 3 hores

Aquesta és una activitat lúdica i pedagògica per a aprendre de la ciutat de Barcelona, a través d'un rally fotogràfic, a on els participants han de localitzar unes zones concretes de la ciutat i obtenir les seves pròpies imatges. Una activitat pensada i dissenyada a l'alberg per a grups escolars.

Veure més

Sol·licita el teu pressupost per a grups - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Dades de l'estada

Extres

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR