Alberg juvenil a Barcelona

A on està el nostre alberg juvenil a Barcelona

L'Alberg Pere Tarrés a Barcelona es troba al carrer Numància 149-151 i està situat a una de les zones més cèntriques i segures de Barcelona, a només cinc minuts de l'estació de tren de Sants i a pocs minuts del centre de la ciutat. Aquest alberg juvenil de Barcelona està situat en el barri de les Corts i és un dels albergs de la ciutat amb més habitacions, a més de ser un edifici adaptat (sense barreres arquitectòniques).

El nostre allotjament és un dels albergs juvenils de Barcelona que té una situació privilegiada i una bona comunicació, inclús a peu, per accedir a punts tan emblemàtics de la ciutat com l'estadi del FC Barcelona, el centre comercial La Illa, a on podràs trobar comerços de tot tipus (roba, alimentació i oci), universitats, museus o una de les zones de festa més de moda de la ciutat.

Amb la voluntat d'oferir als alberguistes l'experiència més completa en la teva visita a la ciutat comtal, l'equip del nostre alberg juvenil a Barcelona està preparat per a atendre als nostres clients amb professionalitat i confiança. Sempre amb recomanacions i curiositats locals que marcaran la diferència. 

A més, gaudir de les millors festes de Barcelona és possible amb el Free Pass del Youth Hostel Pere Tarrés. Com funciona? Simplement per allotjar-te en el nostre alberg juvenil a Barcelona et facilitem un passi d'accés gratuït a les millors discoteques de la zona alta de la ciutat: Bikini, Otto Zutz Club, City Hall o Principal. Un any més, ballar tota la nit i gaudir de bona música i millor companyia és possible gràcies als passis gratuïts Barcelona Nightclubs de l'Alberg Pere Tarrés. La millor manera de gaudir la vida nocturna de Barcelona!

Alberg juvenil de Barcelona

Com és el nostre alberg per a joves a Barcelona

Dins de les instal·lacions i serveis del nostre alberg juvenil a Barcelona destaquen: totes les habitacions tenen bany propi, una cuina equipada, de lliure ús, una terrassa exterior molt àmplia en la que descansar. Esmorzar buffet inclòs en el preu i obert 24h.

Una cosa que ens diferencia de la resta d'alberg juvenils és que els beneficis que genera el Youth Hostel Pere Tarrés es destinen a finançar programes i projectes socials i d'educació en el lleure de la Fundació Pere Tarrés.

L'alberg és ideal per a joves alberguistes que vulguin viatjar a Barcelona descobrint la realitat de una ciutat, conèixer gent i descobrir noves experiències. A més, l'alberg està preparat també per a donar allotjament a grups i famílies.

Per estar actualitzats de la informació turística de Barcelona podeu consultar el nostre blog a on trobareu l'ànima del nostre alberg juvenil: l'equip humà.

En la teva opinió, què és el que converteix al Youth Hostel Pere Tarrés en un lloc singular?
"Els ingredients per a que un youth hostel sigui especial són: unes instal·lacions confortables amb àrees comuns que conviden a la convivència, serveis econòmics però de qualitat, una bona ubicació amb fàcil accés al transport públic i un equip humà amb un un tracte molt agradable. Si a tots aquests ingredients li afegeixes la il·lusió amb la que, el jove equip que treballa a l'Alberg Pere Tarrés, atén diàriament a tots els amics que ens visiten, el resultat és sens dubte, un espai singular obert a tot aquell que se senti jove, tingui l'edat que tingui."  Mª Luz Álvarez, directora de l'alberg Pere Tarrés.