Si no veieu aquest newsletter correctament feu clic aquí o copieu aquesta adreça
(http://www.peretarres.org/mails/2017/fpt/forum_pos_nou_1011/index.html) en el vostre navegador. Gràcies.

Logo Fundació

www.peretarres.org/forumsocial

Segueix-nos
Facebook Twitter Blog

Proper Fòrum

La Fundació Pere Tarrés us convida a participar al dinar-conferència-col·loqui:

«Treball, mercat i equitat»

Amb el Sr. Miquel Puig, economista.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Jordi Angusto, economista.

Data: Divendres, 1 de desembre de 2017
Lloc: Alberg Pere Tarrés. Numància, 149. Barcelona
Hora: de 14.00 a 16.15h
Més informació: www.peretarres.org/forumsocial

La reserva del dinar s’ha de fer a través del web
https://forumsocial.peretarres.org/index.aspx
L’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20€

Ja podeu consultar la conferència del Míriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta
al darrer Fòrum Social Pere Tarrés

 
 
 

«Cal parlar de convivència, no de tolerància»

“Ens hem d’entendre”, ha estat el títol de la conferència que l’activista Míriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta, va pronunciar al Fòrum Social Pere Tarrés el passat divendres 27 d’octubre, després de la presentació a càrrec de Sara Bajiji, jurista i voluntària de Bayt-Thaqafa i Speaking Up Network.

“Entendre’s, així de senzill i així de complicat”, va admetre Míriam Hatibi a l’iniciar la conferència del Fòrum Social Pere Tarrés titulada “Ens hem d’entendre”. “Cal parlar més de convivència i no de tolerància”, va afirmar l’activista, que també va criticar l’ús de pronoms com “ells” i “nosaltres”, que divideixen la societat. Hatibi també va posar la veu crítica en expressions com “immigrants de segona generació”, com si la condició d’immigrant es pogués heretar. [més]

   

Fundación Lealtad

2017

PUBLICITAT
De conformitat amb la LOPD, posem en el seu coneixement que les seves dades es troben registrades en un fitxer de nom BDGAFPAIPT, amb la finalitat de prestar-li els serveis que ens ha demanat i mantenir-li informat de les nostres activitats, el responsable del qual és la Fundació Pere Tarrés.
Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, envers aquestes dades clicant aquí o dirigint-se al Carrer Numància número 149-151 de Barcelona.
La persona assistent autoritza la Fundació Pere Tarrés a enregistrar la seva imatge mitjançant fotografies o vídeo com a informació gràfica de l’esdeveniment públic que poden ser publicades en qualsevol mitjà propi o cedit (mitjans de comunicació, web, xarxes socials) d’acord amb el dret a la pròpia imatge reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat en la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig , sobre dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.