<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Gran èxit de la campanya d'estiu de la Fundació Pere Tarrés La campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés va començar el 20 de juny i va acabar el passat 10 de setembre. L’oferta de la Fundació incloïa colònies, casals d’estiu, campaments, estades lingüístiques i a l’estranger, colònies esportives, artístiques, rutes i vacances en família. Entre totes les seccions implicades s’han mobilitzat més de 5.000 persones.

]]>
Entitats i empreses del lleure educatiu es reuneixen en un Congrés per analitzar la seva contribució a les persones, organitzacions i a la societat Aquest Congrés s'adreça a monitors/es, caps, dirigents i tècnics, voluntaris o retribuïts, a moviments d'educació en el lleure, d’entitats educatives, socials, culturals i esportives que actuen fora de l’espai escolar (lleure) amb infants i joves amb alguna intencionalitat educativa, així com administracions públiques i empreses que actuen en el mateix àmbit.

]]>
20 anys d’educació social, 20 anys de la Revista d’Intervenció Socioeducativa La Fundació Pere Tarrés ret homenatge a la revista “Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa”, que aquest 2015 fa 20 anys. Va ser la primera publicació sobre educació social que va existir a l’Estat espanyol i celebra les dues dècades d’existència coincidint amb la primera promoció dels estudis d'Educació Social a Espanya.

]]>
Un final de curs ple d’actes El Fòrum Social Pere Tarrés amb Susana Camarero, l’acte de Graduació de la Facultat Pere Tarrés, la Trocajove i el Seminari internacional són alguns dels actes que es van realitzar a finals del curs passat.

]]>
La Facultat Pere Tarrés organitza el primer seminari internacional de recerca del paper de l'educació en el lleure en la cohesió social Amb un format basat en el diàleg, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- ha organitzat el Primer Seminari Internacional de Recerca en Ciències Socials per a la millora de la societat. Estructurada en dues jornades ha comptat amb referents de l’àmbit que des d’una visió multidisciplinar han creat un espai de reflexió al voltant del vincle de lleure i cohesió social.

]]>
La Facultat Pere Tarrés inicia el nou curs dels Graus en Educació Social i Treball Social i dóna la benvinguda als estudiants de mobilitat internacional Tot i que la matrícula per als nous estudiants del Grau en Educació Social i Treball Social es podrà fer fins al 9 d’octubre, la passada setmana es va inaugurar el curs acadèmic 2015-2016 per als estudiants de nova incorporació de Graus de la Facultat Pere Tarrés. L’Aula Magna va ser el punt de trobada d’estudiants i l’espai on van ser rebuts pel degà de la Facultat Pere Tarrés, Paco López.

]]>
La Fundació Vodafone i la Fundació Pere Tarrés formaran a més de 4.000 persones grans en l'ús dels dispositius mòbils a Catalunya La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España han posat en marxa un projecte per formar més de 4.000 persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones. La iniciativa comprèn la realització de més de 150 tallers entre setembre de 2015 i març de 2016 en diferents espais com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats de tota Catalunya.

]]>
20 anys d’intervenció socioeducativa en el nou monogràfic de la revista Educació Social Aquest any es compleix el 20è aniversari de la primera promoció dels estudis d’Educació Social a l’Estat espanyol, així com de la revista Educació Social. Revista d'Intervenció Socioeducativa, que publica la Fundació Pere Tarrés, que va ser la primera revista que hi va haver al país sobre Educació Social.

]]>
“Treballar l’educació emocional amb un infant és tan simple com aplicar-la a un mateix davant de l’infant”, Oriol Julià Dimarts passat va tenir lloc una jornada formativa sobre la gestió de les emocions dirigida als educadors/es de centres socioeducatius de la Xarxa de Centres Socioeducatius (XACS) de la Fundació Pere Tarrés que atenen infància en situació vulnerable.

]]>
La Fundació Pere Tarrés ha concedit 8.974 beques per a colònies i casals d’estiu per a 4.034 infants en risc social Aquest estiu, 4.034 infants en situació de vulnerabilitat social han tingut l’oportunitat de poder participar en 8.974 colònies i casals d’estiu becats per la Fundació Pere Tarrés gràcies a la campanya “Ajuda’ls a créixer”. Aquesta xifra suposa un 22% més d’ajuts que l’any passat.

]]>