<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Fundació Pere Tarrés, Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència El Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya va lliurar aquest dimecres a la Fundació Pere Tarrés el Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència durant el Dia de l’Auditor en el Paranimf de la Universitat de Barcelona.

]]>
Obres a La Conreria Durant els propers quatre mesos a l'alberg de La Conreria s’estan fent diferents obres d’adequació amb l’objectiu d’adaptar tota una part a les darreres modificacions de la normativa que regula aquest tipus d’allotjaments.

]]>
Entrevista Mónica Rodríguez, directora d’Escoles de la Fundació Pere Tarrés Amb la Mònica hem parlat de l’estona del menjador escolar i dels reptes de futur del seu departament.

]]>
La Fundació Pere Tarrés presenta la campanya “El pati més gran” de mobilització social per recollir el major nombre de records feliços d’infància Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, la Fundació Pere Tarrés endega una campanya de conscienciació social sobre la importància de que tots els nens i nenes tinguin un bon record de la seva infància. Amb aquesta iniciativa, també espera aconseguir fons per als centres socioeducatius que atenen infància en risc d’exclusió social.

]]>
Alta ocupabilitat i impuls de les competències professionals, valors afegits i distintius del Servei d’Orientació i Promoció Professional El Servei d’Orientació i Promoció Professional, que coordina Marta López Vallverdú, ha publicat el 5è Estudi d’Inserció Laboral del Grau en Educació Social i el Grau en Treball Social i que ha suposat un augment de 3 punts respecte de l’anterior informe. En concret un 77% dels graduats i graduades en Educació Social i Treball Social en el curs 2013-2014 s’han incorporat al mercat laboral.

]]>
Mónica Rodríguez, directora d'Escoles de la Fundació Pere Tarrés Amb la Mònica Rodríguez hem parlat de l’estona del menjador escolar i tot el què comporta i dels reptes de futur del seu departament.

]]>
Els alumnes d’Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés participen en un mapa de llocs accessibles mitjançant una App Des de fa uns quants semestres l’assignatura sobre Diversitat Funcional del Grau d’Educació Social i Treball Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL) promou diferents accions mitjançant les tecnologies per facilitar la vida de persones amb discapacitat.

]]>
La Conreria amplia les sales temàtiques dedicades a la cooperació i la solidaritat Conèixer com hem arribat a ser com som en l’actualitat a través de períodes destacats de la història de la Humanitat és el que l’equip d’Educació Ambiental i Cooperació s’ha proposat treballar a les noves sales temàtiques de La Conreria, fent “una obertura a la història i a les civilitzacions amb un sentit més ampli del que significa la cooperació i la solidaritat”.

]]>
El 92% dels infants que participen en programes de reforç escolar milloren els resultats acadèmics Més del 90% dels infants que han participat en el programa de reforç escolar de la Fundació Pere Tarrés durant el curs 2014/2015 consideren que han millorat els seus resultats acadèmics a l’escola, així com les competències socials, l’autoestima, el control emocional i el pensament crític.

]]>
El 77% dels educadors socials i els treballadors socials tenen feina un any després d’acabar els estudis L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral. Així ho constata el 5è. Estudi sobre la Inserció Laboral que ha realitzat Fundació Pere Tarrés on es recull que el 77% dels alumnes que van finalitzar els seus estudis a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL) durant el curs 2013-2014 ja s’han incorporat al mercat laboral.

]]>