<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Alfredo Pastor: “El capitalisme és una varietat degenerada de l'economia de mercat que cal corregir amb l'ajuda de tots” L’economista i professor de l’IESE, Alfredo Pastor, ha estat el darrer convidat del Fòrum Social Pere Tarrés amb una conferència on ha criticat el model econòmic capitalista per les crisis econòmiques que genera i ha proposat anar cap a model basat en l’economia de mercat.

]]>
La Fundació Pere Tarrés i ARCASA organitzen una conferència que aborda l'educació a l'escola fora de l'aula La Fundació Pere Tarrés, en concret la secció de Programes Educatius juntament amb ARCASA, han organiztzat ala Facultat Pere Tarrés una conferència que aborda l'educació a l'escola fora de l'aula, i que es concreta bàsicament en els hàbits i costums d'infants i adolescents.

]]>
Exit de la Facultat Pere Tarrés al Ranking de “El Mundo”: Primera posició per al Grau en Educació Social i nova incorporació del Grau en Treball Social “La reputació, el valor que posem en un servei, no es construeix d’un dia per l’altre, ni es basa en un tema concret. És la feina quotidiana, la suma de les valoracions de diverses variables amb què treballem constantment per a la seva millora”. Amb aquestes paraules, Jesús Delgado, Administrador de la Facultat Pere Tarrés, agraeix als estudiants i la comunitat universitària per aquesta fita.

]]>
La Facultat Pere Tarrés organitza la Taula Rodona en Política Social amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- ha organitzat la Taula Rodona de Política Social on es convoquen a diferents representants dels principals grups i partits polítics a Catalunya a debatre sobre exclusió social, infància i educació en motiu de les properes eleccions municipals del 24 de maig.

]]>
Héctor Pose, coordinador del darrer monogràfic de la revista Educació Social: “Llegir ens fa ser crítics, creatius, tolerants i participatius” Els coordinadors del monogràfic, Héctor Pose, professor de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de la Corunya (UDC) i Santiago Yubero, professor de Psicologia de la Universitat de Castella La Manxa (UCLM) aprofiten l’avinentesa per parlar-nos sobre la importància de la lectura en l’àmbit socioeducatiu.

]]>
La Conreria renova la seva cuina per donar un millor servei als infants Situat en un entorn natural privilegiat i amb més de 500 anys d’història, l’alberg i casa de colònies La Conreria a Tiana és la més gran que la Fundació Pere Tarrés té a Catalunya, acollint cada any a més de 10.000 infants a través de trobades, reunions, campus i stages esportius, convivències, cursos i celebracions, esdevenint un lloc especial de trobada i d'intercanvi.

]]>
L’estiu com a oportunitat formativa en el lleure educatiu L’escola en Formació en el Lleure Educatiu de la Fundació Pere Tarrés l’Escola de l’Esplai, prepara un any més la campanya d’estiu oferint la oportunitat de formar-se a través de cursos impartits en diferents modalitats i la possibilitat d’escollir diversos tipus de titulacions.

]]>
La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- ha estat amfitriona la XI Jornada de Cooperació de la Universitat Ramon Llull Amb el nucli temàtic “Dels objectius de Desenvolupament del Mil•lenni (ODM) a la nova Agenda de Desenvolupament post-2015: quin paper a la Universitat”, la Facultat Pere Tarrés ha acollit la XI edició de les Jornades de Cooperació que la Universitat Ramon Llull realitza anualment entorn d’aquest àmbit estratègic de les relacions internacionals.

]]>
Adolescents d’escoles del barri del Besòs i el Maresme de Barcelona organitzen una cursa solidària a favor de la cohesió veïnal El passat dissabte 9 de maig va tenir lloc la cursa Joves Solidaris amb l’objectiu d’organitzar activitats que dinamitzin i beneficiïn els altres, especialment el seu barri i comunitat, i fomentar els valors de la solidaritat i la cooperació. La cursa va ser organitzada per adolescents de diferents escoles de Barcelona, dins del projecte “Joves Solidaris a l’Escola”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés, una de les primeres entitats d'Espanya a obtenir el segell "ONG Acreditada" per la Fundación Lealtad La Fundación Lealtad, institució independent i sense ànim de lucre, ha atorgat a la Fundació Pere Tarrés el segell "ONG Acreditada". Es tracta d'un distintiu únic a Espanya que ajuda als donants a reconèixer de forma clara i senzilla a aquelles ONG que compleixen les seves actuals exigències de transparència i eficàcia en la gestió.

]]>