<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Fundació Pere Tarrés participa en una jornada de la Unió Catalana d’Hospitals sobre la formació dual en l'àmbit socio-sanitari Aquest juliol la Fundació Pere Tarrés va participar en una jornada de presentació i reflexió sobre la Formació Professional Dual en l'àmbit socio-sanitari davant els associats i associades de la Unió Catalana d’Hospitals.

]]>
La Facultat Pere Tarrés present al XII Fòrum Internacional sobre Avaluació de la Qualitat de l’Educació Superior i la Recerca a Sevilla Una delegació de Personal Docent i Investigador i d’estudiants de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- s’han traslladat a Sevilla per participar al XII Fòrum Internacional sobre Avaluació de la Qualitat de l’Educació Superior i la Recerca, una trobada internacional que pretén donar a conèixer diferents eines per avaluar la qualitat de la recerca i la docència.

]]>
Aquest matí ha començat la primera colònia social de la Fundació Pere Tarrés per a infants de famílies en situació de vulnerabilitat social 50 infants de famílies en situació de vulnerabilitat social han marxat avui de colònies becats per la Fundació Pere Tarrés. Durant el mes d’agost el total d’infants becats per fer colònies socials arribaran als 1.340. També es faran casals socials durant el mes d’agost a Barcelona i àrea metropolitana i Tarragona.

]]>
Un grup de joves realitzen un documental del barri de Can Vidalet en un projecte social liderat per la Fundació Pere Tarrés El passat 10 de juliol va tenir lloc la presentació del documental InterCanvi, una peça audiovisual fruit del treball d’un grup de joves en situació de vulnerabilitat social del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat que han participat en un projecte social impulsat pels departaments de Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esplugues i liderat per la Fundació Pere Tarrés.

]]>
La Fundació Pere Tarrés insta als partits a prioritzar la infància en les seves propostes polítiques de les eleccions del 27S De cara a les eleccions al Parlament de Catalunya, la Fundació Pere Tarrés ha presentat un document, “15 propostes per a la infància de Catalunya” on es reclama que la infància formi part de les prioritats dels programes i les polítiques que resultin de les properes eleccions del 27 de setembre, fent aportacions sobre un futur model educatiu i social català.

]]>
Les professores de la Facultat Pere Tarrés, Genoveva Rosa i Lisette Navarro ens apropen a la dimensió del Coaching aplicat a l’àmbit social i educatiu Des de fa tres cursos acadèmics, la Facultat Pere Tarrés -URL- està impartint el curs d’extensió universitària “Passa ja a l’acció. Sigues el teu propi coach” en què ha començat a introduir el Coaching. En virtut de l’èxit d’aquesta proposta formativa, el proper curs 2015-2016 la Facultat Pere Tarrés oferirà l’Expert/a Universitari en coaching en l’àmbit socioeducatiu,

]]>
La Dra. Txus Morata i el Dr. Jesús Vilar, han accedit favorablement a l’habilitació per a la categoría de Professors Titulars de la Universitat Ramon Llull Coincidint amb la finalització del curs acadèmic 2014-2015, la professora i Dra. Txus Morata Garcia i el professor Jesús Vilar Martín han concorregut als Tribunals Avaluadors per al procés d’acreditació per a la categoria de Professora/a Titular de la Universitat Ramon Llull i que s’ha dut a terme a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL-.

]]>
Es consolida el model de “Vacances en família” de la Fundació Pere Tarrés Un any més, la Fundació Pere Tarrés torna a obrir les seves cases de colònies perquè pares i fills puguin gaudir d’uns dies de vacances amb una proposta alternativa al turisme tradicional i que en els darrers anys ha tingut una àmplia acceptació per part del públic.

]]>
Joves, educadors i voluntaris de la Fundació Pere Tarrés participen en la Transpirenaica Social i Solidària La Transpirenaica Social i Solidària és una marxa solidària a través dels Pirineus amb l’objectiu de millorar la visibilitat i la situació sociolaboral dels joves que es troben en risc d'exclusió social. La Fundació Pere Tarrés hi participa amb un voluntari de l’Agrupació d’Amics, una educadora i 8 joves del centre socioeducatiu El Submarí, vinculat a la Fundació Pere Tarrés.

]]>
Susana Camarero: "L'IRPF neix per vertebrar la solidaritat entre espanyols” La secretària d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Susana Camarero, va reclamar que el 0,7% de l'IRPF és un medi per afavorir la solidaritat entre tots i que quan un ciutadà marca aquesta casella pensa en afavorir projectes solidaris no un territori concret.

]]>