<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Fundació Pere Tarrés ha becat 6.955 colònies i casals d’estiu per a 3.255 infants en risc social Aquest estiu, 3.305 infants en situació de pobresa han pogut participar en 7.129 colònies i casals d’estiu becats per la Fundació Pere Tarrés gràcies a la campanya “Ajuda’ls a créixer”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés organitza deu casals d’estiu per a infants en situació vulnerable Als casals hi participaran més de 350 infants en situació de risc d’exclusió social becats completament per la Fundació Pere Tarrés a través de la seva campanya solidària Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Els casal es realitzaran de dilluns a divendres de 9 a 15h. i inclouran activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.

]]>
L’estudiant d’Educació Social de la Facultat Pere Tarrés, Nadia Ghulam, estrena un documental escènic autobiogràfic dins del prestigiós marc artístic del Festival Grec Si fa uns mesos presentàvem el segon llibre de la Nadia Ghulam (Kabul, 1985), Contes que em van curar, avui la nostra estudiant d’Educació Social és notícia per l’estrena del documental teatralitzat “Nadia Ghulam. La Conquesta del Pol Sud”. La peça teatral s’ha anat esbossant en un procés creatiu i emocional arran de les visites que ha fet la Nadia a l’Afghanistan, el seu país d’origen.

]]>
Estudiants del Postgrau de la Universidad Andrés Bello de Xile visiten la Facultat Pere Tarrés com a cloenda de curs Com a síntesi d’aquesta I edició del Postgrau de Promoció de l’Autonomia i Prevenció de la Dependència, Gestió i Intervenció en Gent Gran amb la Universidad Andrés Bello de Xile, una delegació d’estudiants van ser emplaçada a Barcelona per conèixer la Facultat Pere Tarrés i assistir a les conferències, sessions formatives i visites a centres que es va organitzar amb motiu de cloenda del curs.

]]>
Èxit de participació de la II edició del projecte Educa amb l’Art Gràcies a la segona edició d’Educa amb l’Art, així com el Laboratori Escènic Pere Tarrés, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés comença a acumular experiència formativa relacionada amb els recursos de lleure com ara les arts escèniques, plàstiques, visuals i musicals vinculades amb l’acció social i educativa.

]]>
Anna Rodríguez, Coordinadora de Mobilitat Internacional de la Facultat Pere Tarrés present a la Setmana Internacional de Comunicació Intercultural a Växjö/Kalmar, Suècia La Coordinadora de Mobilitat Internacional i Cooperació al Desenvolupament de la Facultat Pere Tarrés, Anna Rodríguez, va assitir a la International Staff Training Week organitzada per la Linnaeus University de Växjö/Kalmar, Suècia. El fonament temàtic de la trobada va ser la Comunicació Intercultural i la gestió de conflictes i va aplegar uns 42 assistents de 35 universitats de 14 països.

]]>
Seixanta infants i joves en risc social ja estan de colònies a Planoles És el primer torn de colònies socials que la Fundació Pere Tarrés ha organitzat per a infants de famílies en situació de vulnerabilitat social durant el mes d’agost. En les properes setmanes, més de 900 infants i joves aniran de colònies o casals completament becats gràcies a la campanya Ajuda’ls a créixer de la Fundació Pere Tarrés.

]]>
Més de 500 infants a la Festa dels casals de Tarragona El Parc del Riu Francolí ha acollit aquest matí la Festa dels Casals de Tarragona, una trobada que ha aplegat 510 infants dels 9 casals que la Fundació Pere Tarrés ha organitzat aquest estiu a la ciutat de Tarragona.

]]>
Aquest estiu apunta’t a fer activitats de lleure en família! L’Ajuntament de Barcelona, amb la col•laboració de la Fundació Pere Tarrés, ha posat en marxa diferents activitats de lleure perquè pares i fills puguin compartir aquest estiu una estona de diversió tots junts.

]]>
Joves catalans s’inicien en la recerca arqueològica al camp de treball del Castell d’Eramprunyà Aquesta iniciativa forma part de la campanya que promou anualment la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La Fundació Pere Tarrés aporta un equip de monitors experts en arqueologia i educació en el lleure.

]]>