<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Alumnes de la Facultat Pere Tarrés escolten les reclamacions de les persones que treballen al TEB Alumnes de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés van visitar el passat 29 de novembre les instal·lacions del TEB de Sant Andreu, aprofitant que el dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El TEB agrupa a 7 cooperatives que treballen per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

]]>
Albano Dante Fachín: “No podem acceptar la desigualtat en la societat com un fet natural” El secretari general de Podem a Catalunya va ser el protagonista del Fòrum Social Pere Tarrés del passat 25 de novembre amb una conferència titulada “Desigualtats, violències i alternatives”. La diputada al Parlament de Catalunya, Àngels Martínez Castells, va ser l’encarregada de presentar al conferenciant, de qui en va destacar la seva lluita, des del Parlament, pels drets de tothom.

]]>
Jordi da Silva, graduat en Educació Social a la Facultat Pere Tarrés – URL i educador social en un centre socioeducatiu gestionat per la Fundació Pere Tarrés Hem parlat amb Jordi da Silva, 29 anys, graduat en Educació Social i premiat com a millor expedient de la promoció 2015-2016. Aquest any compagina els estudis del Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i l’Adolescència de la Facultat amb la feina d’educador social al Centre Socioeducatiu Fundació Albert, gestionat per la Fundació Pere Tarrés.

]]>
El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel, nou membre de la World Youth Student and Educational Travel Confederation Aquest fet atorga més prestigi a l’alberg, que passa a formar part de l’associació que agrupa els sectors implicats amb els viatges d’estudiants més important a nivell mundial.

]]>
Els infants i famílies del Centre Socioeducatiu Poblenou visiten la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL per presentar el projecte Kutala Els infants i famílies del Centre Socioeducatiu Poblenou han visitat la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL per presentar el projecte Kutala en el marc del Màster Universitari en models i estratègies d’acció social i Educativa en la Infància i l’Adolescència.

]]>
Es presenta la millora de les instal•lacions de la casa de colònies de La Conreria, promoguda per la Fundació Pere Tarrés Dissabte es va presentar la millora de les instal•lacions de la casa de colònies de La Conreria de la Fundació Pere Tarrés, al municipi de Tiana (Maresme). Les obres han requerit d’una inversió de 1.242.000 euros i han estat promogudes per la Fundació Pere Tarrés amb el finançament de Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Diputació de Barcelona.

]]>
Hem celebrat el Dia Universal dels Drets dels Infants amb diversos actes a tot Catalunya Alguns centres d’esplais del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans s’han agrupat durant el cap de setmana per commemorar la jornada amb especial atenció als drets dels infants refugiats. Dijous passat els infants i adolescents del Centre Socioeducatiu Poblenou (Barcelona) van iniciar la celebració pintant un mural al pati reivindicant els seus drets.

]]>
El director General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat, Ricard Calvo, presideix l’Acte de Graduació del Postgrau en Funció Directiva de CRAES La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL, va celebrar l’Acte de Cloenda i Entrega de Diplomes de la V Promoció del Postgrau en Funció Directiva de Centres Residencials d’Atenció a la Infància i Adolescència. Aquesta formació s’imparteix des de la Facultat amb el suport de l’Obra Social La Caixa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.

]]>
El Technical College of Viersen (Alemania) visita la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL Un grup de 23 estudiants i dues professores del Technical College of Viersen (Alemania) van visitar la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL per conèixer de primera mà els estudis de grau que s’hi imparteixen.

]]>
S’engega la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés – URL per investigar un model de justícia basat en la reparació del dany La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL ha inaugurat la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés – URL, encapçalada per la Dra. Esther Giménez-Salinas, que promou un model de justícia que emfatitza una visió reparadora.

]]>