<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org “La justícia penal tradicional castiga els més pobres”, Esther Giménez-Salinas, directora de la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés – URL La Fundació Pere Tarrés i la Universitat Ramon Llull han posat en marxa la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa per promoure una justícia que pensi a reparar i no a castigar. “Cal repensar el model de justícia tradicional, hi ha altres fórmules per poder solucionar els conflictes”, afirma la directora de la Càtedra, Esther Giménez-Salinas.

]]>
La Fundació Pere Tarrés reparteix 1.800 joguines gràcies a la campanya de recollida de Nadal Aquest any, la Fundació Pere Tarrés va recollir més de 1.800 joguines que va distribuir pels centres socioeducatius federats que ho van sol·licitar per tal que els infants en risc d’exclusió social també tinguessin l’oportunitat d’obrir els seus regals

]]>
La Fundació Pere Tarrés celebra que el millor que té són les seves persones Més de 700 treballadors de la Fundació es van reunir al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, en el tradicional sopar abans de les festes nadalenques. La celebració va girar al voltant del tarannà Pere Tarrés, exemplificat per quatre trets: educació, compromís, responsabilitat i entusiasme.

]]>
El projecte Aristos Campus Mundus aconsegueix el segell definitiu de Campus d’Excel·lència Internacional amb la màxima qualificació El projecte Aristos Campus Mundus està promogut per les universitats Ramon Llull, Deusto (País Basc) i Comillas (Madrid), amb un acord de cooperació estratègica avançada amb les universitats nord-americanes Georgetown University, Boston College i Fordham University .

]]>
Enric Benavent: "Intento que els pessebres que faig parlin del món en què vivim" El professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Enric Benavent, és un gran aficionat als pessebres. Des de l’any 2000, munta pessebres amb una implicació social, basats en la realitat del segle XXI. Aquest any, el seu pessebre reflecteix la realitat de les persones sense llar que dormen en caixers

]]>
La Fundació Pere Tarrés engega la seva campanya de Nadal per atendre infància en situació vulnerable La campanya de Nadal destina els recursos obtinguts a un total de 23 centres, que acullen al voltant de 2.500 infants. El seu objectiu és que tots els nens i les nenes puguin desenvolupar-se i créixer de forma positiva, a través d’activitats educatives i de lleure.

]]>
Alumnes de la Facultat Pere Tarrés escolten les reclamacions de les persones que treballen al TEB Alumnes de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés van visitar el passat 29 de novembre les instal·lacions del TEB de Sant Andreu, aprofitant que el dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El TEB agrupa a 7 cooperatives que treballen per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

]]>
Albano Dante Fachín: “No podem acceptar la desigualtat en la societat com un fet natural” El secretari general de Podem a Catalunya va ser el protagonista del Fòrum Social Pere Tarrés del passat 25 de novembre amb una conferència titulada “Desigualtats, violències i alternatives”. La diputada al Parlament de Catalunya, Àngels Martínez Castells, va ser l’encarregada de presentar al conferenciant, de qui en va destacar la seva lluita, des del Parlament, pels drets de tothom.

]]>
Jordi da Silva, graduat en Educació Social a la Facultat Pere Tarrés – URL i educador social en un centre socioeducatiu gestionat per la Fundació Pere Tarrés Hem parlat amb Jordi da Silva, 29 anys, graduat en Educació Social i premiat com a millor expedient de la promoció 2015-2016. Aquest any compagina els estudis del Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i l’Adolescència de la Facultat amb la feina d’educador social al Centre Socioeducatiu Fundació Albert, gestionat per la Fundació Pere Tarrés.

]]>
El Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel, nou membre de la World Youth Student and Educational Travel Confederation Aquest fet atorga més prestigi a l’alberg, que passa a formar part de l’associació que agrupa els sectors implicats amb els viatges d’estudiants més important a nivell mundial.

]]>