<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, el primer centre català en obtenir la certificació integral de qualitat de l’AQU La Facultat d’Eduació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull ha esdevingut el primer centre del Sistema Universitari Català en obtenir la certificació del Sistema de Garantia Interna de la Qualitat (SGIQ) per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

]]>
Comencen a sortir els primers autocars camí de les colònies d’estiu Dissabte 25 de juny al matí van sortir els primers autocars camí de les colònies d'estiu. Més de 20.000 infants i joves participaran en alguna de les més de 400 activitats que la Fundació Pere Tarrés, l’entitat del lleure més gran de Catalunya, i els seus centres d’esplai han preparat.

]]>
La campanya "Cap nen/a sense colònies. Ajuda'ls a créixer" de la Fundació Pere Tarrés participa a la VII Edició de Land Rover Discovery Challenge La Fundació Pere Tarrés ha estat una de les cinc ONG seleccionades per la Fundación Lealtad per participar al Land Rover Discovery Challenge, en el que 10 personatges públics i 20 periodistes lluitaran per un Land Rover Discovery 4.

]]>
Avui han començat els casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés a Barcelona Aquest matí han començat els casals d’estiu a la ciutat de Barcelona i àrea metropolitana, principalment a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Més de 3.000 infants i joves participaran en les activitats lúdiques i educatives que la Fundació Pere Tarrés ha organitzat per a ells i elles.

]]>
Sonia Basco, educadora social: “El Servei d'Orientació i Promoció Professional és una finestra al món laboral que pot teixir sinergies" Sònia Basco, Educadora Social, ha trobat feina i s’ha actualitzat en materia de cerca de feina gràcies a l’assessorament del Servei d’Orientació i Promoció Professional de la Facultat Pere Tarrés que coordina Marta López

]]>
437.770 persones es van beneficiar de l’acció educativa i social de la Fundació Pere Tarrés durant el 2015 El lleure educatiu fa créixer els infants i joves amb igualtat d’oportunitats en els nostres societats multiculturals. Per aquest motiu, els infants i joves representen la major part de les 437.770 persones beneficiàries de l’acció educativa i social de la Fundació durant el 2015.

]]>
“El món s’arregla amb les mans i des de l’acció”, consell del periodista Carles Capdevila, padrí de la promoció 2016, als graduats de la Facultat Pere Tarrés-URL “Vivim en una societat desequilibrada emocionalment on els treballadors i educadors socials tenen molta feina a fer” va afirmar el periodista Carles Capdevila, padrí de la promoció 2016, en el discurs pronunciat durant l’acte de Graduació dels graduats/es en Educació Social, Treball Social, en Màsters Universitaris i en el Programa Universitari per a Gent Gran.

]]>
La Dra. Esther Giménez-Salinas inaugura el Congrés Europeu “Justícia Restaurativa i Terapèutica: cap a innovadors models de justícia” La Dra. Esther Giménez-Salinas, directora de la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa de la Facultat Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull, impartirà la conferència inaugural del Congrés Europeu “Justícia Restaurativa i Terapèutica: cap a innovadors models de justícia” que tindrà lloc a Donostia del 16 al 18 de juny en el marc dels cursos d’estiu de la Universitat del País Basc.

]]>
El 86% dels educadors socials i els treballadors socials tenen feina un any després d’acabar els estudis L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral. Així ho constata el 6è. Estudi sobre la Inserció Laboral que ha realitzat Fundació Pere Tarrés on es recull que el 86% dels alumnes que van finalitzar els seus estudis a la Facultat Pere Tarrés – URL durant el curs 2014-2015 ja s’han incorporat al mercat laboral.

]]>
“El tracte amb l'usuari és el que més valoro de la meva feina”, Sònia Rodríguez, alumna del curs en Gestió de trucades de teleassistència Sònia Rodríguez, alumna del curs en Gestió de trucades de teleassistència, ens explica com ha trobat feina de teleoperadora a Tunstall Televida després de realitzar el certificat de professionalitat que ofereix la Fundació Pere Tarrés. En l’última edició del curs el 90% de les alumnes en situació de desocupació que el van cursar van trobar feina.

]]>