<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org L’estudiant d’Educació Social de la Facultat Pere Tarrés, Carla Torres, dirigeix l’obra de teatre Anònim Venecià amb BamBú cia de teatre Des de fa més de 10 anys, Carla Torres Danés s’ha anat instruint amb formacions teatrals i vinculades amb l’art dramàtic. Si afegim el seu compromís i vocació de fer acció i intervenció social i que va motivar que escollís el Grau en Educació Social, aquest propòsit s’ha materialitzat en aquesta companyia de teatre i que suposa un salt qualitatiu al seu projecte vital, tal com ella declara.

]]>
Entrevista a Fernando Díaz Alpuente Fernando Díaz Alpuente és politòleg, expert en Relacions Internacionals i cooperació. El proper 7 de novembre participarà en el cicle de conferències Quina cooperació i quin desenvolupament per al segle XX que la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL amb la conferència “Xina en el nou ordre mundial i en la cooperació per al desenvolupament”.

]]>
Què és el Tast de Projectes? Joan Cuevas, tècnic de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés ens explica en què consisteix el Tast de Projectes.

]]>
La Generalitat atorga el Segell de Formació d’Interès en Serveis Socials als Postgraus i Màsters Universitaris de la Facultat Pere Tarrés Segons informa el Vicedeganat de Postgraus que dirigeix en Pere Mora, les Formacions de Postgrau i Màster Universitari de la Facultat Pere Tarrés han rebut el segell de Formació d’Interès en Serveis Socials pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i que aconseguirà potenciar el foment i la valoració social de la tasca formativa d’aquestes formacions.

]]>
Gran èxit de la trobada anual d'Escoles i Escoles bressol Més de 700 educadors/es dels àmbits d’Escoles i Escoles bressol de la Fundació Pere Tarrés es van reunir el passat 22 de novembre en la trobada anual per reflexionar sobre la forma d’educar, compartir experiències i aprendre nous recursos per millorar l’atenció i la interacció entre infants i educadors.

]]>
Gran èxit de la campanya #TornoaSerInfant a les xarxes socials L’abast ha estat de més de 2.000.000 de persones impactades a través de Twitter, Facebook i Instagram. La campanya ha comptat amb el suport de destacades personalitats polítiques i líders d’opinió i ha mobilitzat a tota la base social de la Fundació Pere Tarrés.

]]>
Suma’t a la campanya #Tornoaserinfant de la Fundació Pere Tarrés Per reivindicar el Dia Universal dels Drets dels Infants i en commemoració del 25è aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant, la Fundació Pere Tarrés es bolcarà a les xarxes socials amb aquesta campanya. L’objectiu és sensibilitzar a la societat dels Drets dels Infants i reflexionar sobre la situació actual i les necessitats de la infància.

]]>
La Facultat Pere Tarrés participa en el llibre “Formación curricular en diseño para todas las personas en Trabajo Social”. La Facultat d’Educació Social i Treball Social ha col•laborat en l’elaboració del llibre “Formación curricular en diseño para todas las personas en Trabajo Social”. Editat per la CRUE forma part del projecte que s’ha portat a terme conjuntament amb la Fundación ONCE de “Formació curricular en disseny per a totes les persones”.

]]>
Neix un bloc com a eina de suport per a les persones cuidadores no professionals Aquesta comunitat virtual pretén ser un espai de trobada online entre els cuidadors i les cuidadores i els professionals del sector de la dependència que té com a finalitat acompanyar en la seva tasca de cuidar i cuidar-se, oferir informació actual d’interès i facilitar-los un espai on puguin participar aportant les seves inquietuds i experiències.

]]>
Experts i professionals analitzen diferents propostes per treballar amb persones amb autisme La Facultat Pere Tarrés va acollir en un seminari la cloenda del projecte HIPE 4ASD on han participat experts de diversos països europeus amb l’objectiu de compartir i complementar les conclusions obtingudes durant la fase anterior per millorar les competències dels professionals de l'autisme.

]]>