<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Entrevista a Míriam San José, promotora del MCECC de la Fundació Pere Tarrés Míriam San José és promotora del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCEC). El passat mes de desembre va viatjar amb altres joves a Taizé, un petit poble a França on s’ubica una comunitat de germans que acull durant tot l’any tota aquella persona que cerqui un lloc de recolliment i comunitat.

]]>
Coneixes el servei de Borsa de Treball? La Borsa de Treball és un servei que la Fundació Pere Tarrés ofereix als alumnes i ex-alumnes dels cursos de Formació en Lleure educatiu i Acció social i als alumnes de graus i postgraus de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL.

]]>
Més de 1.200 infants han rebut joguines gràcies a la campanya de la Fundació Pere Tarrés La campanya ha estat possible gràcies a les aportacions de voluntaris, empreses i treballadors de la Fundació Pere Tarrés. Les joguines estaven destinades a infants i adolescents de famílies en risc d’exclusió social dels centres socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

]]>
L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya completa el procés d’acreditació de la Facultat Pere Tarrés L’any 2014 ha suposat per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés un any essencial pel que fa als processos d’acreditació de les titulacions i en la certificació del sistema de qualitat de cadascun dels àmbits que defineix el conjunt de la seva activitat.

]]>
La Facultat Pere Tarrés dóna la benvinguda a la col•laboració amb el projecte social de la Fundació Futur La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés compta amb un nou espai de venda de menús i àpats per emportar, Menja Futur, i que està al servei de tota la comunitat universitària. El disposar d’una àrea de descans era una aspiració que va començar a projectar-se idear des de que es va inaugurar l’Espai Obert de la Facultat Pere Tarrés.

]]>
Oriol Canals i Boix, in memoriam El passat 27 de desembre rebíem commocionats la notícia de la mort d’Oriol Canals i Boix, antic estudiant de la Facultat Pere Tarrés a la promoció d’Educació Social del 2001. La seva defunció va ser resultat d’un accident de trànsit a Indonèsia, on es trobava de viatge de noces.

]]>
L’estudiant de Retitulació en Educació Social, Gisela Bellavista Solà, participa en un projecte estatal de d’experiències creatives escèniques La seva experiència com a Tècnica en Joventut del Centre Cívic Can Mestres del municipi maresmenc d’Òrrius, el més petit de la comarca, la seva formació vinculada al món de les arts escèniques, en cursos a l’Aula de Teatre de Mataró o actualment, el Laboratori Escènic Pere Tarrés que dirigeix l’Hèctor Alonso, així com la seva preparació acadèmica orientada a l’acció i intervenció social.

]]>
El projecte 5 al dia, on col•labora la Fundació Pere Tarrés, inspira un curtmetratge d’Albert Espinosa 5 al dia, és una iniciativa de la direcció de Mercabarna i l’Associació Gremial de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i províncies on la Fundació Pere Tarrés col•labora proporcionant els monitors especialitzats per dur a terme aquest programa.

]]>
El professor de la Facultat Pere Tarrés, José Carlos Bermejo, ens apropa al concepte de Counselling Dins del marc de Màster Propi en Counselling, el professor de la Facultat Pere Tarrés, el Dr. José Carlos Bermejo, va oferir la conferència “Counselling, una relació d’ajuda per humanitzar la salut i la intervenció social”. A banda de la seva dedicació a la Facultat, el Dr. José Carlos Bermejo és Director General del Centro San Camilo i del Centro de Humanización de la Salud a Madrid.

]]>
Celebració Nadal 2014 Benvolguts/des, Volem recordar amb vosaltres la Celebració de Nadal que vàrem gaudir tots plegats el passat divendres 19 de desembre. Un total de 740 persones provinents de les diferents seccions i àmbits de la Fundació Pere Tarrés es van aplegar al centre de Convencions Internacionals de Barcelona per gaudir dels actes de celebració i el sopar de Nadal....

]]>