<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Més de 500 infants a la Festa dels casals de Tarragona El Parc del Riu Francolí ha acollit aquest matí la Festa dels Casals de Tarragona, una trobada que ha aplegat 510 infants dels 9 casals que la Fundació Pere Tarrés ha organitzat aquest estiu a la ciutat de Tarragona.

]]>
Aquest estiu apunta’t a fer activitats de lleure en família! L’Ajuntament de Barcelona, amb la col•laboració de la Fundació Pere Tarrés, ha posat en marxa diferents activitats de lleure perquè pares i fills puguin compartir aquest estiu una estona de diversió tots junts.

]]>
Joves catalans s’inicien en la recerca arqueològica al camp de treball del Castell d’Eramprunyà Aquesta iniciativa forma part de la campanya que promou anualment la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La Fundació Pere Tarrés aporta un equip de monitors experts en arqueologia i educació en el lleure.

]]>
Neix la Xarxa per la Sostenibilitat del Tercer Sector amb tretze entitats socials L'objectiu de les entitats membre és treballar en la identificació d'indicadors de sostenibilitat per a les organitzacions i contribuir així a la sostenibilitat del planeta.

]]>
Més de 1.500 infants han participat en la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés Hi ha assistit nens i nenes dels casals d’estiu així com dels Centres Oberts i Diaris del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés. L'eix de la trobada ha estat els valors de la solidaritat i de compartir.

]]>
La Facultat Pere Tarrés finalitza el curs amb un participatiu i emocionant Acte de Graduació La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés –URL- va organitzar, un any més, la cerimònia de l’Acte de Graduació i que es va celebrar a l’auditori AXA. Aquest event de reconeixement acadèmic va aplegar diferents promocions de Graduats en Educació Social i Treball Social, Màsters Universitaris i Programa Universitari per a Gent Gran.

]]>
Comencen les colònies de disseny de videojocs de la Fundació Pere Tarrés Més de 30 nois i noies d’entre 12 i 16 anys aprendran durant una setmana a utilitzar el software per fer videojocs. Al final de la colònia presentaran una “demo del seu videojocs”. Es realitzarà un taller de vocabulari específic en anglès.

]]>
Anna Bardella, graduada en Educació Social, dissenya un programa de mediació familiar per al Centre Penitenciari Quatre Camins Arran de les seves pràctiques al Centre Penitenciari de Quatre Camins i de la seva motivació per indagar en noves metodologies més actualitzades i rehabilitadores per als interns, l’estudiant del Grau en Educació Social Anna Bardella ha presentat una proposta de model de mediació familiar intensiu al seu Treball de final de Grau, i que podria ser d’aplicació en altres centres penitenciaris.

]]>
La Facultat Pere Tarrés clou el curs 2013-2014 amb una excel•lent índex d’inserció laboral dels titulats i amb el nou servei Alumni. Segons Marta López, coordinadora del Servei d’Orientació i Promoció Professional (SOPP), s’ha aconseguit l’índex més elevat d’inserció laboral dels titulats dels Graus en Educació Social i Treball Social, en concret d’un 74% dels darrers dos anys.

]]>
La Facultat Pere Tarrés impulsa noves especialitzacions en la Formació de Postgrau del curs 2014-2015 La Facultat Pere Tarrés, ha pres el pols a les tendències emergents d’internacionalització i professionalització en la formació contínua i presenta noves propostes de capacitació vinculades als valors i objectius acadèmics de la institució.

]]>