<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La revista Estris de la Fundació Pere Tarrés obté el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació en premsa escrita La consellera de Benestar Social i Família i vicepresidenta del Govern, Neus Munté, va presidir ahir dimecres el lliurament dels Premis del Civisme que atorga cada any la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

]]>
Més de 20 nens i nenes participen en el casal d'estiu d'arqueologia del Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Fundació Pere Tarrés Dilluns va començar el casal d’estiu del Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Fundació Pere Tarrés, una de les novetats de la proposta de casals d’estiu d’aquest any. El casal està estructurat al voltant d’un centre d’interès basat en l’arqueologia que està present al llarg d’aquest, a partir del qual giren totes les activitats.

]]>
Més de 500 infants i joves de Tarragona han començat avui els casals d’estiu La Fundació Pere Tarrés ha becat 40 infants en situació vulnerable perquè puguin participar en els casals d’estiu i també proporcionarà monitors de menjador gratuïtament en els casals d’alguns barris amb més dificultats.

]]>
Avui comencen les colònies de videojocs a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell Una trentena de  nois i noies d’entre 10 i 17 anys participen en aquesta colònia on fins al dissabte 4 de juliol tindran l’oportunitat d’adquirir coneixements pràctics sobre el desenvolupament de software de videojocs. I com a resultat dels aprenentatges fets, al final de la colònia, els joves participants presentaran una “demo” del seu videojocs.

]]>
Ja han començat les colònies i casals d'estiu de la Fundació Pere Tarrés Aquest matí han començat els casals d'estiu a Barcelona i àrea metropolitana i dissabte passat van sortir els primers autocars camí de les colònies. La Fundació Pere Tarrés ha becat 7.848 activitats perquè hi puguin participar 4.318 infants, un 30% més que l’any passat, i el període de sol·licitud encara continua obert.

]]>
La Facultat Pere Tarrés finalitza el curs acadèmic 2014-2015 celebrant el tradicional Acte de Graduació La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés –URL- va organitzar, un any més, la cerimònia de l’Acte de Graduació a l’auditori AXA. Aquest esdeveniment de reconeixement acadèmic va aplegar diferents promocions de Graduats/des en Educació Social i Graduats/des en Treball Social, Màsters Universitaris i Programa Universitari per a Gent Gran.

]]>
La Facultat Pere Tarrés i el Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitzen una jornada que aborda el maltractament envers les persones grans “Això està passant a prop teu”. Amb aquesta consigna que ens apel•la a tots i totes, el Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya, l’Associació per la Investigació del Maltractament a la Gent Gran EIMA i la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- van organitzar un acte de sensibilització i presa de consciència vers el maltractament invisible a les persones grans.

]]>
La Facultat Pere Tarrés clausura el 25è aniversari del Seminari Barcelona-Freiburg a la Katholische Hochschule de Freiburg Per culminar la commemoració del 25è aniversari del Seminari Internacional Freiburg-Barcelona, una delegació de la Facultat Pere Tarrés -URL- es va traslladar a la Universitat Catòlica de Freiburg (Alemanya) per completar la segona part de l’edició d’aquest any. El tema abordat en aquest curs acadèmic ha estat “Persones i diversitat funcional”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés presenta la memòria institucional dels projectes socials i educatius del 2014 Un any més, la Fundació Pere Tarrés ha publicat la memòria social, pràctica que l’entitat realitza anualment com un exercici de transparència i rendició de comptes. En el 2014, l'acció social de l'entitat va beneficiar a 260.951 persones gràcies a la tasca de 4.575 voluntaris i voluntàries i els més de 2.000 treballadors i treballadores de la Fundació Pere Tarrés.

]]>
Entrevista a Anna Tibol, Laura Golanó i Silvia Martínez del Servei de Biblioteca i Gestió del Coneixement Us apropem al dia a dia al Servei de Biblioteca i Gestió del Coneixement de la Facultat Pere Tarrés -URL- . Un servei de biblioteca ha intentat anar en paral•lel amb les innovacions tecnològiques i a les tendències educatives i de difusió del coneixement des de la seva creació a l’Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona. Anna Tibol, Laura Golanó i Sílvia Martínez ens ho expliquen.

]]>