<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Facultat Pere Tarrés (URL) y la Universitat Catòlica de Freiburg (KH Freiburg) commemoren el XXVè aniversari del Seminari Anual Barcelona-Freiburg La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés URL i la Katholische Hochschule Freiburg (KH Freiburg) han commemorat els seus 25 anys de col•laboració acadèmica bilateral. Més de 700 alumnes han pogut participar en aquests 25 anys en entorns de treball i estudi que han abastat diversos àmbits de l’acció social. L'edició d'enguany s'ha centrat en la diversitat funcional.

]]>
Dr. Miquel Vilardell: “No es tracta d’afegir anys de vida, sinó vida en anys” Amb l’auditori gairebé ple, ahir va tenir lloc la jornada “Com envellir bé emocionalment” organitzada per la Fundació Agrupació i la Fundació Pere Tarrés a la Casa del Mar de Barcelona.

]]>
La Fundació Pere Tarrés presenta “Educant en el lleure” nou llibre de formació per a monitors/es La Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d’Esplai i la Fundació Pere Tarrés van presentar ahir el llibre de formació per a monitors/es “Educant en el lleure” adaptat a la nova normativa.

]]>
400 infants participen en la trobada del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans a Tarragona El passat dissabte 21 de març, 400 nens i nenes van participar en la Trobada d'Infants del MCECC-Tarragona de la Fundació Pere Tarrés a Riudoms, acollida en aquesta ocasió per l’esplai Casal Riudomenc amb motiu del seu 50è aniversari. Els petits van estar acompanyats per un centenar de monitors i monitores.

]]>
ESCOLES PER L’ACCIÓ SOCIAL: La Facultat Pere Tarrés obre les seves portes amb motiu del Dia Mundial del Treball Social Amb motiu del Dia Mundial del Treball Social i amb el lema “Compromís amb la realitat social”, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés URL ha obert les seves portes a la comunitat universitària i a centres d’ensenyament secundari per donar a conèixer l’activitat que desenvolupen els treballadors socials i les competències requerides en aquest àmbit de l’acció social.

]]>
Nou impuls als centres socioeducatius A la Fundació Pere Tarrés hi convivien tres models de centres socioeducatius integrats per professionals amb perfils similars i que comparteixen una realitat social i un projecte educatiu. Amb la coordinació de tots els models es vol potenciar l’establiment de ponts de diàleg entre tots els implicats, al servei dels infants i de les seves famílies.

]]>
Entrevista a Anna Arrufat, cap d’Estudis de Lleure de la Fundació Pere Tarrés El proper 26 de març es presenta el llibre "Educant en el lleure", una eina de consulta molt útil per a la intervenció en les activitats de lleure educatiu adreçada a tots els alumnes dels cursos de monitors/es i a qualsevol persona que treballi en l'àmbit del lleure.

]]>
Genoveva Rosa: “Els nostres graduats en Educació Social i Treball social són els que tenen els nivells més alts d’inserció laboral” Segons dades de l’AQU 2014, els graduats de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL es troben en els nivells més alts d'inserció laboral entre els graduats en Educació Social i Treball Social de les universitats catalanes.

]]>
Més de 6.000 infants van somriure al 2014 gràcies a la Fundació Pere Tarrés La Fundació Pere Tarrés està d’enhorabona: Malgrat la crisi, podem dir que la solidaritat i el compromís són encara valors vigents. Durant el 2014 hem vist com moltes més persones, empreses i organitzacions ens han donat la seva confiança a través de formes diverses.

]]>
La Fundació Pere Tarrés impartirà el proper curs els Cicles Formatius en Dependència i Animació Sociocultural i Turística El projecte de cicles pretén oferir una formació professional i humana sòlida als alumnes que acaben la ESO o el Batxillerat, i també complementar i millorar la preparació dels alumnes que ja han obtingut algun Certificat de Professionalitat, o que disposen d’experiència i formació segons els requisits d’accés fixats per la normativa.

]]>