<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Comencen els cursos de formació per a l’obtenció dels Certificats de Professionalitats Els certificats de professionalitat són les noves vies que es potencien des de la Unió Europea per aconseguir professionals adaptats a les necessitats de les entitats.

]]>
Municipis i entitats no lucratives alerten dels efectes de la nova normativa de racionalització i sostenibilitat de l’administració local Diversos experts van analitzar com afecta aquesta nova legislació en diferents àrees on les entitats del tercer sector són les principals col•laboradores dels ens locals

]]>
Tornen els tallers de capacitació digital per a majors de 55 anys En aquests tallers s'ensenyarà a persones d'aquesta franja d'edat a utilitzar tauletes i telèfons intel·ligents. Les sessions tindran lloc a 15 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

]]>
La Facultat Pere Tarrés inicia el curs dels graus en Educació Social i Treball Social i estudiants de mobilitat internacional En un any en què la Facultat Pere Tarrés ha aconseguit un excel•lent indicador d’inserció laboral d’un 74% dels titulats del Grau en Educació Social i Treball Social i, d’altra banda, la consecució de ser el centre universitari número 1 en el Grau en Educació Social, segons el Diari El Mundo, la Facultat continua desplegant el seus equips humans per anar cap a la l’excel•lència universitària.

]]>
Entrevista a Marc Cadafalch Marc Cadafalch, psicopedagog i tècnic de Formació de la Fundació Pere Tarrés, és l’autor de l’informe “Els cuidadors familiars. Repte pendent del Sistema de la dependència".

]]>
Nous reptes per a la Facultat Pere Tarrés per al curs 2014-2015 Comença un nou curs a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. Com cada any, des de la Facultat s’han marcat nous reptes que tenen com a objectiu mantenir la qualitat de l’ensenyament i la millora acadèmica i continuar la tasca com a agent social transformador de la realitat a través de l’acció social, la formació, la recerca i la difusió dels seus coneixements i de les seves opinions.

]]>
L'estiu, vacances per créixer Més de 25.000 infants han participat en alguna de les 475 activitats que la Fundació Pere Tarrés ha realitzat aquest estiu. Durant uns dies, en les colònies, casals, campaments, rutes... han compartit estones amb amics i amigues i han après a expressar-se, a treballar en grup, a resoldre enigmes, a respectar als seus companys i també als monitors, a nedar... en definitiva, a créixer.

]]>
La Fundació Pere Tarrés ha becat 7.129 colònies i casals d’estiu per a 3.305 infants en risc social Aquest estiu, 3.305 infants en situació de pobresa han pogut participar en 7.129 colònies i casals d’estiu becats per la Fundació Pere Tarrés gràcies a la campanya “Ajuda’ls a créixer”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés organitza deu casals d’estiu per a infants en situació vulnerable Als casals hi participaran més de 350 infants en situació de risc d’exclusió social becats completament per la Fundació Pere Tarrés a través de la seva campanya solidària Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Els casal es realitzaran de dilluns a divendres de 9 a 15h. i inclouran activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.

]]>
L’estudiant d’Educació Social de la Facultat Pere Tarrés, Nadia Ghulam, estrena un documental escènic autobiogràfic dins del prestigiós marc artístic del Festival Grec Si fa uns mesos presentàvem el segon llibre de la Nadia Ghulam (Kabul, 1985), Contes que em van curar, avui la nostra estudiant d’Educació Social és notícia per l’estrena del documental teatralitzat “Nadia Ghulam. La Conquesta del Pol Sud”. La peça teatral s’ha anat esbossant en un procés creatiu i emocional arran de les visites que ha fet la Nadia a l’Afghanistan, el seu país d’origen.

]]>