<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Facultat Pere Tarrés ha organitzat un espai de reflexió per a professorat i professionals que vincula espiritualitat i acció social Durant dues sessions impartides a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL-, personal docent i professionals de l’acció social van tenir l’oportunitat d’apropar-se a la vinculació entre les dimensions de l’espiritualitat i l’Acció Social.

]]>
La Fundació Pere Tarrés celebra Sant Jordi amb un recull d’articles sobre educació en el lleure i acció social Amb motiu de Sant Jordi, La Fundació Pere Tarrés celebra la festa del llibre amb la publicació “Converses sobre educació en el lleure i acció social”, un recull d’articles publicats al bloc de la Fundació durant els últims tres anys. Un espai que va néixer amb la vocació de compartir amb la societat el coneixement i les reflexions sobre educació en el lleure i acció social.

]]>
L’animació sociocultural i turística és el tercer sector que més genera ocupació Segons el diari El País, Espanya va crear 160.000 llocs de treball durant el passat mes de març, el millor de la seva història des de l’any 2001. Pràcticament tots els sectors generen ocupació, tant en el mes com en l’últim any.

]]>
700 monitors i monitores participen en la III Trobada Catalana del MCECC La casa de colònies de La Conreria, a Tiana, va acollir aquest cap de setmana (18-19 d’abril) la tercera edició de la Trobada Catalana de Monitors i Monitores del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés amb la participació de gairebé 700 persones.

]]>
Cal redefinir models i polítiques de la nostra organització social per preparar-nos per a un escenari desigual, afirma Felip Puig al Fòrum Social Pere Tarrés El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va participar divendres al Fòrum Social Pere Tarrés amb la conferència “Polítiques econòmiques i polítiques socials: antagonisme o convergència?”

]]>
La Facultat Pere Tarrés presenta el llibre “Inteligencia profesional” adreçat a professionals de l’acció social en contextos incerts Les Dres. Gisela Riberas i Genoveva Rosa van presentar a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- el llibre “Inteligencia Profesional. Ética, emociones y técnica en la acción socioeducativa” que elles han coordinat. Una obra per a professionals de l’acció social que treballen en contextos complexos per tal de fomentar la reflexió i l’aptitud i actitud investigadora.

]]>
Ja estan obertes les inscripcions per a les colònies i casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés Un any més, la Fundació Pere Tarrés obre el període d’inscripció per a les activitats d’estiu. Amb el lema “L’Estiu. Vacances per créixer”, la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai federats han preparat més de 400 activitats per tal que més de 20.000 infants i joves gaudeixin d’un temps de lleure de qualitat.

]]>
La Facultat Pere Tarrés present al Saló de l’Ensenyament, al Saló Futura de Màsters i Postgraus i Exporecerca Un any més, els equips humans de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés –URL- s’han implicat en l’activitat de difusió de les nostres accions formatives de Grau en Educació Social i Grau en Treball Social i Màsters i Postgraus en Acció Social, en fires i salons temàtics d’ensenyament universitari per tal d’apropar les professions socials ales estudiants preuniversitaris.

]]>
Prop de 2.000 infants i joves participaran en les activitats de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés Gairebé 2.000 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai vinculats han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, rutes, esquiades i vacances en família. Tot això gràcies al suport d’un equip de 350 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

]]>
La Facultat Pere Tarrés y la Katholische Hochschule Freiburg celebren el 25è aniversari del Seminari Barcelona-Freiburg La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés URL i la Katholische Hochschule Freiburg (KH Freiburg) han commemorat els seus 25 anys de col•laboració acadèmica bilateral. Més de 700 alumnes han pogut participar en aquests 25 anys en entorns de treball i estudi que han abastat diversos àmbits de l’acció social. L'edició d'enguany s'ha centrat en la diversitat funcional.

]]>