<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org La Facultat Pere Tarrés inicia el curs dels graus en Educació Social i Treball Social i estudiants de mobilitat internacional En un any en què la Facultat Pere Tarrés ha aconseguit un excel•lent indicador d’inserció laboral d’un 74% dels titulats del Grau en Educació Social i Treball Social i, d’altra banda, la consecució de ser el centre universitari número 1 en el Grau en Educació Social, segons el Diari El Mundo, la Facultat continua desplegant el seus equips humans per anar cap a la l’excel•lència universitària.

]]>
Entrevista a Marc Cadafalch Marc Cadafalch, psicopedagog i tècnic de Formació de la Fundació Pere Tarrés, és l’autor de l’informe “Els cuidadors familiars. Repte pendent del Sistema de la dependència".

]]>
Nous reptes per a la Facultat Pere Tarrés per al curs 2014-2015 Comença un nou curs a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. Com cada any, des de la Facultat s’han marcat nous reptes que tenen com a objectiu mantenir la qualitat de l’ensenyament i la millora acadèmica i continuar la tasca com a agent social transformador de la realitat a través de l’acció social, la formació, la recerca i la difusió dels seus coneixements i de les seves opinions.

]]>
L'estiu, vacances per créixer Més de 25.000 infants han participat en alguna de les 475 activitats que la Fundació Pere Tarrés ha realitzat aquest estiu. Durant uns dies, en les colònies, casals, campaments, rutes... han compartit estones amb amics i amigues i han après a expressar-se, a treballar en grup, a resoldre enigmes, a respectar als seus companys i també als monitors, a nedar... en definitiva, a créixer.

]]>
La Fundació Pere Tarrés ha becat 7.129 colònies i casals d’estiu per a 3.305 infants en risc social Aquest estiu, 3.305 infants en situació de pobresa han pogut participar en 7.129 colònies i casals d’estiu becats per la Fundació Pere Tarrés gràcies a la campanya “Ajuda’ls a créixer”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés organitza deu casals d’estiu per a infants en situació vulnerable Als casals hi participaran més de 350 infants en situació de risc d’exclusió social becats completament per la Fundació Pere Tarrés a través de la seva campanya solidària Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Els casal es realitzaran de dilluns a divendres de 9 a 15h. i inclouran activitats relacionades amb el món del cinema, que és el centre d’interès del casal.

]]>
L’estudiant d’Educació Social de la Facultat Pere Tarrés, Nadia Ghulam, estrena un documental escènic autobiogràfic dins del prestigiós marc artístic del Festival Grec Si fa uns mesos presentàvem el segon llibre de la Nadia Ghulam (Kabul, 1985), Contes que em van curar, avui la nostra estudiant d’Educació Social és notícia per l’estrena del documental teatralitzat “Nadia Ghulam. La Conquesta del Pol Sud”. La peça teatral s’ha anat esbossant en un procés creatiu i emocional arran de les visites que ha fet la Nadia a l’Afghanistan, el seu país d’origen.

]]>
Estudiants del Postgrau de la Universidad Andrés Bello de Xile visiten la Facultat Pere Tarrés com a cloenda de curs Com a síntesi d’aquesta I edició del Postgrau de Promoció de l’Autonomia i Prevenció de la Dependència, Gestió i Intervenció en Gent Gran amb la Universidad Andrés Bello de Xile, una delegació d’estudiants van ser emplaçada a Barcelona per conèixer la Facultat Pere Tarrés i assistir a les conferències, sessions formatives i visites a centres que es va organitzar amb motiu de cloenda del curs.

]]>
Èxit de participació de la II edició del projecte Educa amb l’Art Gràcies a la segona edició d’Educa amb l’Art, així com el Laboratori Escènic Pere Tarrés, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés comença a acumular experiència formativa relacionada amb els recursos de lleure com ara les arts escèniques, plàstiques, visuals i musicals vinculades amb l’acció social i educativa.

]]>
Anna Rodríguez, Coordinadora de Mobilitat Internacional de la Facultat Pere Tarrés present a la Setmana Internacional de Comunicació Intercultural a Växjö/Kalmar, Suècia La Coordinadora de Mobilitat Internacional i Cooperació al Desenvolupament de la Facultat Pere Tarrés, Anna Rodríguez, va assitir a la International Staff Training Week organitzada per la Linnaeus University de Växjö/Kalmar, Suècia. El fonament temàtic de la trobada va ser la Comunicació Intercultural i la gestió de conflictes i va aplegar uns 42 assistents de 35 universitats de 14 països.

]]>