<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Entrevista al Dr. Miguel Ángel Pulido "En aquests moments ens trobem en una circumstància d’impasse. De noves emergències en l’aspecte espiritual" El Dr. Miguel Ángel Pulido, a més de ser Vicedegà de Recerca de Relacions Internacionals de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés –URL- coordina l’Àrea d’Espiritualitat que té la voluntat de identificar els vincles entre l’ideari i valors de la Fundació que es basen en la promoció de la persona i, en concret, en l’humanisme cristià.

]]>
4.100 infants podran beneficiar-se de les beques per a colònies i casals d’estiu atorgades per la Fundació Pere Tarrés La Fundació Pere Tarrés ha presentat la campanya Ajuda’ls a créixer - Cap infant sense colònies que té com a finalitat becar les activitats d’estiu d’infants de famílies en situació de vulnerabilitat social.

]]>
La Generalitat de Catalunya lliura la Creu de Sant Jordi a la Fundació Pere Tarrés El president de la Fundació Pere Tarrés, Antoni Millet, va rebre la Creu de Sant Jordi de la mà del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. La Generalitat ha distingit la Fundació Pere Tarrés “pel conjunt del seu treball en el foment de l’educació en el temps lleure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu”.

]]>
La Facultat Pere Tarrés y la Katholische Hochschule Freiburg organitzen una nova edició del Seminari vinculant Acció Social i sensellarisme La Facultat Pere Tarrés -URL- i la Katholische Hochschule Freiburg tornen a teixir lligams de col•laboració institucional i acadèmica de transferència i intercanvi de coneixement organitzant aquest punt de trobada interuniversitària que tot abordant el sensellarisme.

]]>
La Facultat Pere Tarrés participa a un partenariat internacional sobre models penals de reinserció La Facultat Pere Tarrés -URL- ha participat recentment com a partners en el projecte: Europe for Citizens. Prisoners: Present Discussion and contribution to the future European Union – Workshop Prison and human Rights, que s’ubica dins del programa internacional Erasmus+. La jornada de treball s’ha dut a terme a la Facultat Pere Tarrés.

]]>
La Fundació Pere Tarrés, distingida amb la Creu de Sant Jordi La Fundació Pere Tarrés ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements que pot rebre una entitat o persona per part de la Generalitat de Catalunya.

]]>
“La feina ja no és la frontera de l'exclusió", afirma Xavier Orteu a la Jornada treballadors pobres: l’exclusió social dins del mercat de treball La feina ja no és la frontera de l’exclusió social. Aquesta és una de les conclusions extretes de la “Jornada treballadors pobres: l’exclusió social dins del mercat de treball” organitzada per la Universitat Ramon Llull, Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Pere Tarrés.

]]>
Més de 700 monitors i monitores han reflexionat sobre educació en el lleure en una jornada del MCECC- Fundació Pere Tarrés Més de 700 joves de tot Catalunya s’han reunit aquest dissabte a l’Estació del Nord de Barcelona durant la jornada anual de monitors i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC).

]]>
La Fundació Pere Tarrés beneficiaria de les Ajudes a l'Acció Social de Fundació Mutua Madrileña El projecte "Promoció de l'autonomia i l'ocupabilitat de joves en situació de risc d'exclusió social" de la Fundació Pere Tarrés ha estat un dels 36 projectes seleccionats per la Fundació Mutua Madrileña en el seva IV Convocatòria Anual d'Ajudes a l'Acció Social.

]]>
Obertes les inscripcions per a les colònies i casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés Amb el lema “L’Estiu. Vacances per créixer”, la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai federats han preparat més de 400 activitats per tal que infants i joves gaudeixin d’un temps de lleure de qualitat.

]]>