<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Avui han començat els casals d’estiu per a infants en situació vulnerable organitzats per la Fundació Pere Tarrés 730 infants i joves hi participaran en els 12 casals d’estiu socials durant el mes d’agost. Aquests casals estan promoguts des de la Fundació Pere Tarrés i els seus centres socioeducatius federats amb la col•laboració dels Serveis Socials de diversos municipis, i formen part de la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies” que becarà 4.318 infants i joves.

]]>
Més de 500 infants participen en la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés a Tarragona Prop de 500 nens i nenes de 8 casals d’estiu municipals que organitzen l’Ajuntament de Tarragona-IMSST i la Fundació Pere Tarrés han participat avui en aquesta trobada en el Parc Francolí de Tarragona.

]]>
Meritxell Flores, educadora social: “Els joves s’han adonat que, tot i les dificultats, tenen la capacitat de superar els reptes que se’ls plantegin” Després d’haver començat a caminar 42 dies enrere des de Cap Higuer, Cap de Creus va rebre divendres passat els participants de la marxa per la inclusió social de joves en risc d’exclusió de la Transpirenaica Social i Solidària en un acte de benvinguda per part de l’Ajuntament de Cadaqués i diverses organitzacions socials, en el que els joves van explicar les seves experiències.

]]>
La Facultat Pere Tarrés ofereix una Màster Class oberta sobre les claus educatives a la infància en situació de vulnerabilitat amb la professora Maria Àngels Pavon Amb el format de Màster Class oberta tant a la comunitat universitària com al públic en general, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- va organitzar la conferència “Factors de protecció a la Infància en situació de vulnerabilitat social” a càrrec de la professora Maria Angels Pavon Ferrer, doctora en Pedagogia, i professora col•laboradora de la Facultat Pere Tarrés.

]]>
Carmen Hurtado: “L’educació és el pilar de canvi per a la prevenció del maltractament i per a la inclusió social de la gent gran” Carmen Hurtado, filòloga hispànica i alumna del Grau en Treball Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL, va presentar tres contes que va crear pel seu treball de fi grau sobre el maltractament a la gent gran en un acte sensibilització i presa de consciència a través de la campanya “Això està passant a prop teu”.

]]>
Samarretes solidàries per a la campanya “Cap infant sense colònies” Per aconseguir més fons per a la campanya “Cap infant sense colònies”, la Fundació Pere Tarrés compta amb la col•laboració i el suport de La Casa de Carlota, un estudi de disseny format per joves estudiants i dissenyadors que treballen conjuntament amb persones amb síndrome de Down, autisme i discapacitat intel•lectual, amb l'objectiu de fomentar la seva inserció laboral.

]]>
La Fundació Pere Tarrés participa en una jornada de la Unió Catalana d’Hospitals sobre la formació dual en l'àmbit socio-sanitari Aquest juliol la Fundació Pere Tarrés va participar en una jornada de presentació i reflexió sobre la Formació Professional Dual en l'àmbit socio-sanitari davant els associats i associades de la Unió Catalana d’Hospitals.

]]>
La Facultat Pere Tarrés present al XII Fòrum Internacional sobre Avaluació de la Qualitat de l’Educació Superior i la Recerca a Sevilla Una delegació de Personal Docent i Investigador i d’estudiants de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés -URL- s’han traslladat a Sevilla per participar al XII Fòrum Internacional sobre Avaluació de la Qualitat de l’Educació Superior i la Recerca, una trobada internacional que pretén donar a conèixer diferents eines per avaluar la qualitat de la recerca i la docència.

]]>
Aquest matí ha començat la primera colònia social de la Fundació Pere Tarrés per a infants de famílies en situació de vulnerabilitat social 50 infants de famílies en situació de vulnerabilitat social han marxat avui de colònies becats per la Fundació Pere Tarrés. Durant el mes d’agost el total d’infants becats per fer colònies socials arribaran als 1.340. També es faran casals socials durant el mes d’agost a Barcelona i àrea metropolitana i Tarragona.

]]>
Un grup de joves realitzen un documental del barri de Can Vidalet en un projecte social liderat per la Fundació Pere Tarrés El passat 10 de juliol va tenir lloc la presentació del documental InterCanvi, una peça audiovisual fruit del treball d’un grup de joves en situació de vulnerabilitat social del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat que han participat en un projecte social impulsat pels departaments de Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esplugues i liderat per la Fundació Pere Tarrés.

]]>