<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Més de 26.500 infants han participat en les més de 400 activitats de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés El final del curs escolar i l’inici dels 83 dies de vacances de què disposa l’alumnat català han suposat, un any més, el punt de partida de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Més de 26.500 infants han participat en una o més de les més de 400 activitats que la Fundació ha realitzat del 20 de juny al 10 de setembre. Albert Riu, secretari Tècnic del MCECC explica que: “Els infants no només s’ho han passat d’allò més bé sinó que sobretot el que han fet és créixer com a persones ja que totes les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés tenen un component educatiu que treballa valors, actituds i hàbits”.

]]>
Comença un curs ple de reptes a la Fundació Pere Tarrés Setembre és tradicionalment un mes ple de canvis. Per a molts de nosaltres ha suposat la fi de les vacances i la tornada a la feina. Aquest mes que ja acabem està marcat de nous propòsits i és habitual que ens preguntem quins projectes o activitats començarem aquest nou curs. Si en l’àmbit personal la majoria de nosaltres hem pensat en començar alguna activitat física, classes de música o d’algun idioma, en l’àmbit professional, l’equip directiu de la Fundació Pere Tarrés també té es marca nous reptes.

]]>
La Fundació Pere Tarrés implementa el projecte “I’m Here” al barri de Baró de Viver de Barcelona La Fundació Pere Tarrés ha portat a terme el projecte “I’m Here” amb els joves del Servei de Dinamització Juvenil que gestiona al Districte de Sant Andreu (Ajuntament de Barcelona). El projecte ha tingut un doble èxit, per una banda ha generat un procés participatiu entre els adolescents de la sala Jove de Baró de Viver i per l’altra ha positivitzat la imatge que els joves tenen del seu barri barceloní.

]]>
Aquest estiu hem aconseguit 4.036 somriures A través de la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies” la Fundació Pere Tarrés ha becat les colònies i casals d’estiu a 4.036 infants en situació de vulnerabilitat social que han participat en 9.946 activitats. L’objectiu d’aquesta campanya és garantir l’accés a l’educació en el lleure d’aquests infants perquè puguin viure com a nens i créixer com a persones.

]]>
La Fundació Pere Tarrés inicia el curs a les escoles bressol amb 3.020 infants de 0 a 3 anys El compromís educatiu de la Fundació comença en la petita infància, ja que malgrat que el primer cicle d’educació infantil no té caràcter obligatori, la Fundació està convençuda que l’escolarització dels infants té una funció educativa clau en els seus primers anys de vida.

]]>
Quines situacions temen els estudiants d'Educació Social? Uns 150 estudiants comencen les pròximes setmanes el primer curs de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull). Una de les inquietuds del professorat és capacitar els alumnes en competències socioemocionals que els permetin afrontar situacions de tensió o conflicte. Però ¿quines són aquestes escenes temudes pels estudiants? Què preocupa els alumnes?

]]>
La Facultat Pere Tarrés-URL distingeix els millors expedients dels Graus en Educació Social i Treball Social La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL ha lliurat aquest matí les distincions a l’excel•lència acadèmica a Laia Cunill, millor expedient del Grau en Treball Social, i a Jordi da Silva, millor expedient del Grau en Educació Social. A més del reconeixement acadèmic, la distinció inclou una beca per a poder cursar una formació de Màster a la Facultat Pere Tarrés-URL.

]]>
El Treball Social, professió dels drets humans Tot i que el respecte pels drets humans és responsabilitat de tota la societat, poques professions tenen com a finalitat el compliment d'aquests principis. És el cas del Treball Social, un Grau en el qual es formen uns 200 estudiants a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull) que començaran les classes la setmana vinent.

]]>
La Fundació Vodafone i la Fundació Pere Tarrés formaran a més de 5.000 persones grans en l'ús dels dispositius mòbils a Catalunya i Balears La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya han posat en marxa un projecte per formar més de 5.000 persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones. La iniciativa comprèn la realització de 330 tallers entre setembre de 2016 i febrer de 2017 en espais com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats de tot Catalunya i Balears.

]]>
La Fundació Pere Tarrés ha portat a terme un projecte de tecnologia mòbil com a eina educativa i d’innovació als centres de menors de Catalunya Un total de 50 joves interns al Centre de menors L’Alzina han treballat competències i valors a través del projecte tecnològic de la Fundació Pere Tarrés. Poder accedir a tauletes electròniques ha estat un element motivador pels joves interns dels centres que tenen accés restringit a Internet i a les tecnologies mòbils.

]]>