<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Un vídeo protagonitzat per playmobils explica el projecte Paidós de Roquetes i sensibilitza sobre la pobresa infantil El vídeo, elaborat pel mateix equip d’aquest Paidós, mostra la tasca social i educativa que s’està portant a terme amb famílies en situació de pobresa en aquest barri de Barcelona

]]>
Carles Capdevila: “El menjador d’una escola és un dels llocs més educatius del món, igual que els esplais, perquè passen coses” El director del diari Ara i expert en educació va oferir una conferencia a Tarragona a pares, Mestres, educadors, monitors i tècnics d’ajuntaments titulada “Jo educo amb il•lusió, vocació i passió”.

]]>
L’Alberg Pere Tarrés de Barcelona, un dels preferits entre els viatgers asiàtics L’Alberg Pere Tarrés de Barcelona ha rebut la medalla “TOP CHOICE 2015” dins la categoria d’hotels gràcies als comentaris positius dels visitants asiàtics, que l’han definit com un lloc net, còmode i amb un bon servei al client.

]]>
La Fundació Pere Tarrés gestiona la casa d’espiritualitat Josep Manyanet a Begues A partir de gener del 2015, la casa d’espiritualitat Josep Manyanet se suma als allotjaments que la Fundació Pere Tarrés posa al servei de les persones i de les escoles com a equipament educatiu.

]]>
Apunta’t a la I edició de la cursa solidària de les universitats catalanes UNIRUN El proper 8 de març comença la primera edició d’UNIRUN, una cursa que té el propòsit de fomentar nous reptes en l’atletisme universitari i la participació esportiva interuniversitària. Aquest esdeveniment esportiu s’inspira en la competició anual de rem entre Cambridge i Oxford.

]]>
Andrea Fiorenza presenta la nova formació de postgrau sobre teràpia estratègica en contextos socioeducatius El psicòleg, psicoterapeuta i també professor de la Facultat Pere Tarrés, Andrea Fiorenza, va impartir una Màster Class oberta no només a professionals interessats en aquesta línia de treball sinó també al públic en general.

]]>
Els estudiants de l’I.E.S. Príncep de Girona visiten la Facultat Pere Tarrés per donar a conèixer un projecte de recerca La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés ha acollit la visita d'alumnes de 4rt d'ESO de l'institut Princep de Girona. Els alumnes exposat el seu projecte de recerca sobre robòtica integradora i les seves vinculacions al món de l'educació i la diversitat funcional.

]]>
El darrer monogràfic de la revista Educació Social reflexiona sobre la discapacitat i la diversitat funcional "Educació Social. Revista d'Intervenció Socioeducativa" és la publicació de referència dels estudiants i dels professionals de la intervenció social i d'Espanya i Llatinoamèrica i està editada per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL.

]]>
Victoria Molins, educadora i religiosa, doctora Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull a proposta de la Facultat Pere Tarrés Maria Victòria Molins, educadora, filòsofa, escriptora i religiosa, coneguda per la seva visió transformadora de l’acció social, ha estat investida doctora Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull (URL). L’acte de concessió d'aquest guardó honorífic converteix Victoria Molins en la segona dona doctora Honoris Causa proposada per la FESTS Pere Tarrés-URL.

]]>
Maria Victòria Molins, ofereix una conferència als estudiants de la Facultat Pere Tarrés abans de la seva investidura com a Honoris Causa Els estudiants de la Facultat Pere Tarrés van tenir l’oportunitat de conèixer Maria Victòria Molins, educadora, religiosa teresiana i futura Dra. Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull, a proposta de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.

]]>