<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org 1.400 infants i joves en les activitats de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés Gairebé 1.400 infants i joves participaran en els casals, colònies, campaments i esquiades que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai vinculats han preparat per a la Setmana Santa. Els pares també poden optar per les vacances en família.

]]>
La Diplomada en Educació Social, Marta Nomen, participa a la prestigiosa plataforma de conferències TED Barcelona L’antiga estudiant de la Diplomatura en Educació Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social, Marta Nomen, ha tingut l’oportunitat de participar a l’acreditada plataforma de conferències TED( Tecnologia, Entreteniment, Disseny).

]]>
La Facultat Pere Tarrés consolida, un any més, la campanya amb més presència a fires i mostres d’ensenyament La campanya de difusió de Graus, Màsters Universitaris i Formació de Postgrau que s’organitza cada exercici acadèmic, s’ha desenvolupat amb la implicació de la comunitat universitària de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.

]]>
La Facultat Pere Tarrés organitza dues conferències sobre infància i adolescència amb els experts Félix López y Andrea Fiorenza Dins del marc del Màster Universitari en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i Adolescència, la Facultat Pere Tarrés ha organitzat dues conferències sobre de la intervenció educativa i social en la infància i adolescencia.

]]>
Conferència sobre la vinculació entre Comunicació i Acció Social a la Facultat Pere Tarrés La Comunicació al Tercer Sector Social ha de ser especialment exigent i curosa ja que es parla en nom i en representació de col•lectius vulnerables. La responsabilitat social de les organitzacions no lucratives és més remarcable i més visible.

]]>
Inserció laboral, un gran repte Des de la Fundació Pere Tarrés s’estan desenvolupant diferents projectes que tenen com a objectiu afavorir la inserció laboral de col•lectius en risc d’exclusió social.

]]>
Entrevista a Ignacio Calderón Ignacio Calderón és el director general de la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción. Amb ell hem parlat de joves i drogues i de quin paper pot desenvolupar l’educació en el lleure en la prevenció de drogodependències.

]]>
Gran èxit de la jornada #VincleJove Divendres passat es va organitzar aquesta jornada amb la finalitat de debatre noves estratègies per integrar als joves a la comunitat

]]>
La Facultat Pere Tarrés commemora el Dia Internacional del Treball Social amb activitats de difusió i reconeixement de la professió Un any més la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés ha organitzat una sèrie d’activitats i actes per tal de fer un exercici de reconeixement al Treball Social, tant en la vessant professional per l’impacte social al context actual.

]]>
Quines són les necessitats de les dones durant el seu envelliment? A la jornada “Envelliment de les dones des de diferents prismes”, organitzada per la Fundació Agrupació i la Fundació Pere Tarrés, es van analitzar les diferències biològiques i socials que es donen entre homes i dones durant el procés d’envelliment.

]]>