<![CDATA[Fundació Pere Tarrés - Notícies]]> ca 30 http://www.peretarres.org/img/logo.jpg Fundació Pere Tarrés http://www.peretarres.org Festivitat del Beat Pere Tarrés Avui se celebra la festa del Beat Pere Tarrés en motiu del seu naixement a Manresa el 30 de maig de 1905, fa 111 anys. En tan sols 45 anys, va morir a Barcelona el 1950, el Beat Pere Tarrés aconseguí portar a terme una gran tasca de qualitat i d'apostolat intens i fecund en els tres camps importants de la seva vida: la medicina, el lideratge de joves i el sacerdoci.

]]>
Tot a punt per a la campanya d’estiu Un any més a la Fundació Pere Tarrés ja s’estan ultimant els detalls per a les activitats d’estiu on participaran més de 20.000 infants i joves acompanyats per més de 4.000 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

]]>
El MCECC mobilitza més de 1.500 persones en dues jornades formatives. En poc més d’un mes, el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés va reunir 800 joves a la Trocajove de Vilafranca del Penedès i 700 més a la jornada formativa que es va fer a l’Estació del Nord de Barcelona.

]]>
Facebook i Fundació Pere Tarrés connecten a dues generacions per promoure la innovació i l'emprenedoria Al llarg del projecte, joves entre 14 i 16 anys han après el que significa convertir-se en emprenedor, guiats de la mà d'empresaris majors de 50 anys. Junts, joves i sèniors, han compartit experiències i reflexions sobre què significa ser emprenedor i com aconseguir aquest somni, utilitzant Facebook com a plataforma per aprendre i ensenyar.

]]>
Entrevista a Natalia Basterrechea, directora de Polítiques Públiques de Facebook Espanya Facebook i la Fundació Pere Tarrés han desenvolupat conjuntament "Emprenedoria i barri", un projecte pioner que ha unit a dues generacions per compartir experiències i posar en marxa un projecte comú en el qual la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria han estat les protagonistes.

]]>
“Per una excel•lent intervenció social i educativa, calen monitors ben preparats” Rafael Ruiz de Gauna, director de Formació Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés Només en els darrers 30 anys, més de 41.000 monitores i monitors han crescut a l’Escola de l’Esplai. Us imagineu l’impacte que poden tenir si cadascun ha incidit sobre un mínim de 10 infants? Rafael Ruiz de Gauna, director de Formació Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, ens explica quina és la formació necessària per exercir de monitor.

]]>
Sopar solidari per al Centre Socioeducatiu Poblenou Prop de 200 persones van assistir al sopar solidari celebrat el passat 19 de maig a l’Hotel Meliá Barcelona Sky amb l’objectiu de recaptar fons per al Centre Socioeducatiu del Poblenou de la Fundació Pere Tarrés. Els 20.795€ recaptats es destinaran a millorar l’acció social i educativa que realitza el centre amb infants en risc d’exclusió social.

]]>
La recerca, motor de desenvolupament de l’educació social, tema del nou monogràfic d’Educació Social. Revista d’intervenció socioeducativa El número 62 del monogràfic, editat per la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, pretén posar de manifest que la investigació és present en el dia a dia de l’acció professional i que convertir la recerca en una experiència quotidiana de treball és la millor forma de fer créixer l’educació social en tant que professió i en tant que estudis universitaris.

]]>
Lali Oliver, captació de fons i fundraising El suport d’administracions, empreses, particulars i voluntaris ha fet possible que milers d’infants en risc d’exclusió social participessin en 7.050 activitats d’educació en el lleure durant l’any 2015. Lali Oliver, tècnica de captació de fons i fundraising de la Fundació Pere Tarrés, ens explica què hi ha darrere dels projectes solidaris “Ajuda’ls a Créixer”.

]]>
La Fundació Pere Tarrés participa en la Jornada preventiva “Violència: Tolerància Zero” La problemàtica de la violència de gènere en l’àmbit educatiu va ser el tema central de la IV jornada de treball celebrada el 18 de maig en el marc del programa educatiu “Violència: tolerància Zero” organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i gestionat per la Fundació Pere Tarrés.

]]>